Overvågning – erhverv 2018-02-23T12:47:32+00:00

Overvågning

Overvågning er blevet en meget andvendt sikkerhedsforanstaltning i det danske erhversliv, og ikke mindst efter indbrudstyve på åben skærm har fortalt til Station 2, at de frygter kameraer mere end tyverialarmer.
Systemet
De to mest almindelige typer overvågning er analog og IP.
Analog er efterhånden blevet meget prisvenligt og kan i mange tilfælde være udemærket til privat anvendelse. Billedekvaliteten er tilsvarende 0.4 megapixel
IP er tidsvarende og har en meget højere billedekvalitet, op til 6.0 megapixel, IP har desuden en masse fordele, f.eks. lokal optagelse i kameraerne og mulighed for fjernstyring af elektronisk udstyr som garageport eller udendørsbelysning.
Installationen
Typisk bestemmes kameratypen ud fra den opgave kameraet skal løse. Når man investerer i et overvågningssystem er det vigtig, at man får det optimale ud af det. Der er mange ting der bør tages i betragtning under installationen, bla. kameratype, lysindfald og modlys, objektiv, kabelføringveje og meget mere.
Montøren
Vi har lagt stor vægt på vores faglige kompetencer, vores montører er uddannet hos DBI/NUSA og det er jeres sikkerhed for, at vi har de rigtige kompetencer til, at vælge, monterer og servicere jeres sikkerhedssystem.
Service
Når et anlæg er installeret, er det vigtigt, at det serviceres mindst en gang årligt. Service er jeres garanti for et driftsikkert system.
Dog er filosofien bag alle vores produkter, at de er abonnementsfrie. Så service er valgfrit.
Fjernovervågning
Overvågning af områder udenfor jeres lokale netværk kan være en udfordring, derfor har vi løsninger til installation af kameraer, hvor det normalt ville være for dyrt og besværligt at installere kameraer. Overvågning af stald, udehuse garager og lign. (fra 5 – 1000 meter væk)Skal hesten fole eller har i andre årsager til i gerne vil have overvågning i stalden eller andre bygninger inden for kort afstand, så kontakt os, så tager vi en snak om hvordan det kan løses.Overvågning af afsides bygninger, f.eks. lager, jagthytter, værksteder og lign.(fra 5m – 20km. væk)Har i brug for overvågning eller oprettelse af netværksforbindelse over længere afstande så er det i dag til at løse med RF-links. Vi har meget erfaring med opsætning og montering af lang-distance netværksforbindelser, som IP kameraer også kan benytte. Skulle det være nødvendigt at oprette forbindelse længere end 20 kilometer, kan vi via relays også oprette sikre forbindelser meget længere. Lad os tage en snak om mulighederne hvis i har behovet. Skriv til kundeservice på mail@cf-sikring.dk
Besøg os i vores showroom på Merkurvej 4V, 4200 Slagelse og se alle mulighederne for videoovervågning og tyverialarm, kontakt os i dag på71 993 991 og book et møde