Proalarm 2018-02-23T12:48:18+00:00

Proalarm

Proalarmen er avanceret alarmsystem, der har intelligent feedback på sensorerne, sabotagealarm og meget mere.

Systemet er lavet i et stilfuldt, tidsløst design, der passer ind i alle miljøer. Alarmsystemet har alle de finesser der skal til, for at passe på et moderne hjem og betjeningen er lige til at gå til.
Alarmen kan til- og frakobles fra enten fjernbetjening, kodetastatur, SMS, opkald og med vores gratis APP til Iphone og Android.

TRYG fondens nyeste rapport viser, at danskerne aldrig har været så utrygge som de er idag, hvorfor alarmen har en panik- og overfaldsknap både på kodetastaturet og fjernbetjeningerne. Derudover er der en “hemmelig” overfaldskode, som ved indtastning frakobler alarmsystemet, men skjult sender en SOS ud til alle kontaktpersoner, bruges f.eks. ved hjemmerøveri.

Er uheldet ude, hvad enten det er indbrud, brand, gas, strømudfald, sabotage eller overfald, så kontakter systemet straks alle dine selvvalgte kontaktpersoner, herunder kan der tilføjes et vagtselskab, såfremt det er at foretrække.
En af de hyppigste grunde til, at almindelige alarmer ikke udløses ved indbrug, er fordi alarmejerne ikke er klar over, at sensorene er løbet tør for batteri. Denne problemstilling er nemt undgået ved vores Proalarm, da alarmen både sender dig en SMS og viser det på skærmen, når en sensor er ved at løbe tør for batteri. Man har også mulighed for at gå ind i alarmmenuen og kontrollere batteristatus på hver enkelt sensor.
Skulle en sensor løbe helt tør for strøm, blive ødelagt eller fjernet fra systemet, vil Proalarmen også gøre opmærksom på dette, da den efter forudvalgt interval, sender et kontrolsignal til hver eneste sensor, hvorefter sensorene sender et bekræftelsessignal tilbage.
Denne “heartbeat” funktion er også med til at begrænse ubemærket jamming.
For at undgå at tyven afbryder strømmen umiddelbart inden indbruddet, har alarmen et indbygget batteri, og giver dig besked med det samme om, at strømmen er forsvundet, samt når stømmen vender tilbage får du igen en sms. Disse funktioner er også brugt i f.eks fritidshuse og sommerhuse om vinteren, hvor det er vigtigt, at strømmen altid er til stede til varmepumper osv. så man bliver informeret ved strømudfald.