Tågesikring 2018-02-23T12:48:38+00:00

Tågesikring

Man kan ikke stjæle det man ikke kan se – med en tågegenerator kan sikkerheden hæves betydeligt.
Skal jeres værdier sikres udover det almindelige eller har forsikringen stillet skærpede krav? Så kan en tågegenerator, også kaldet tågekanon, være en effektiv løsning.
Hvad er en tågegenerator?
En tågegenerator er en maskine, som tilsluttes bygningens installationer, f.eks. alarmsystem eller videoovervågning, således der ved uønsket indtrængen kan affyres en tyk tåge. Tågen går det meget svært at finde rundt i lokalerne og er derfor med til at forhindre tyveri, røveri og lign.
Hvor bruges en tågegenerator?
En tågegenerator kan bruges alle steder, hvor man ønsker at hæve sikkerheden. Det kan både være i private hjem, der er særlig udsatte, mindre butikker og helt op til store varehuse. De findes i forskellige modeller så til forskellige opgaver, og når den største model ikke længere er tilstrækkelig kan de nemt sættes til at arbejde sammen og dermed sikre områder ubrænset i størrelse.
Hvordan monteres og affyres en tågegenerator?
En tågegenerator kan både monteres synligt og skjult, men fælles er at når de starter har de en utrolig demotiverende effekt på den ulovlige indtrænger. En tågegenrator kan aktiveres på en af følgende måder:
-Automatisk affyring, i forbindelse med et alarmsystem, som giver signal til   tågegeneratoren
-Manuel lokal affyring, ved tryk på en overfaldsknap, for at afbryde et røveri
-Manuel fjernbetjent affyring, f.eks. ved aktivering via videoovervågning på smartphone eller fra kontrolcentral.
Kan jeg selv installere en tågegenerator?
Som udgangspunkt anbefaler vi at en tekniker indstallerer jeres nye tågegenerator, men tag fat i vores kundeservice og få en snak om hvordan du kan få den tilsendt og selv forberede den mekaniske installation.
Vil du have et tilbud på installation af en tågegenerator? ring til os i dag på 71 993 991 eller skriv en mail på mail@cf-sikring.dk
I er også meget velkommen til at komme ned i vores showroom på Merkurvej 4V i Slagelse, så i selv kan se og prøve en tågegenerator, efter aftale.